Welkom Nieuws Onze Acties Evaluatie 2021 Doe Mee

STOPafvalwaterTWENTE © 2023

info@STOPafvalwaterTWENTE.nl

Nieuwjaarsduik Het Hulsbeek - 1 januari 2016:

Tijdens de Nieuwjaarsduik die gehouden is op Het Hulsbeek in Oldenzaal hebben zo’n 200 deelnemers een duik in het koude water gewaagd. Al met al heeft de actie bijna 350 handtekeningen opgeleverd.Lees hier over de berichtgeving van onze actie door RTV Oost en beluister het geluidsfragment.


Handtekeningnen Actie - 15 januari 2016:

Bij een spontane handtekeningen actie voorafgaand aan de voetbalwedstrijd
F.C. Twente - Heracles hebben we wederom 550 handtekeningen opgehaald.Handtekeningnen Actie - 9 januari 2016:

Bij een spontane handtekeningen actie op een winkelplein in Hengelo hebben we 400 handtekeningen opgehaald.Carnavalsoptocht Albergen - 31 januari 2016:

Tijdens de carnavalsoptocht van de Alberger Bökke hebben we aandacht gevraagd voor onze actie door mee te lopen in de optocht. Ook hebben we de gelegenheid aangegrepen om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen. En of dat gelukt is: maar liefst 3000 handtekeningen erbij!!!


Handtekeningnen Acties - januari & februari 2016:

Tijdens de diversen carnavals activiteiten in de regio zullen er verschillende handtekeningenacties plaats vinden.“Samen voor een schone bodem” Actie - vanaf 30 januari 2016:

Carwash Schröder zet zich met de actie “Samen voor een schone bodem” vol overgave in voor onze strijd tegen de afvalwaterinjecties.


Carnavalsoptocht Albergen - 5-6-7 februari 2016:

Ook tijdens de carnavalsoptochten van Tubbergen, Ootmarsum en Oldenzaal hebben we aandacht gevraagd voor onze actie door zoveel mogelijk handtekeningen op te halen. Binnenkort maken we een nieuwe tellerstand bekend.


Weerselose Markt - 13 & 14 februari 2016:

Ook de Weerselose Markt ondersteund onze actie. Zaterdag 13 en zondag 14 februari zullen mensen van onze actiegroep op het marktterrein aanwezig zijn om nog meer handtekeningen te verzamelen.


AUD-20160101-WA0028.m4a

Ludieke Actie (boog onthulling) - 24 juni 2016:

Op vrijdagavond 24 juni hebben we door middel van een ludieke actie de NAM (niet) welkom geheten in Rossum op de hoek van de Tramweg en de Ootmarsumsestraat door middel van een Twentse boog met zwarte roosjes. Het bord onder aan de boog werd in het bijzijn van verontruste burgers onthult door onze woordvoerder Freddy Mensink in samenwerking met onze sympathisant Herman Finkers.