Welkom Nieuws Onze Acties Evaluatie 2021 Doe Mee

STOPafvalwaterTWENTE © 2023

info@STOPafvalwaterTWENTE.nl

Persbericht - 7 januari 2016:

Op woensdag 6 januari vond er een commissievergadering Milieu en Energie plaats in het provinciehuis in Zwolle. Hierbij waren ook leden van de actiegroep “Stop Afvalwater Twente” aanwezig om ook aan de provincie duidelijk te maken dat het injecteren van vervuild water in de Twentse bodem niet hervat mag worden.  
Naar aanleiding van deze commissievergadering hebben we een persbericht opgesteld. Dit persbericht kunt u hier lezen.

Persuitnodiging - 22 december 2015:

Op dinsdag 22 december 2015 heeft de stuurgroep een persuitnodiging verstuurd voor een persconferentie op maandag 28 december 2015 om 12:00 uur in ‘t Eschhoes te Vasse. De persuitnodiging kunt u hier vinden.

Persbericht - 12 januari 2016:

“Handtekenwedstrijd” van het burgerinitiatief “Stop Afvalwater Twente”:

Wij zoeken vrijwilligers om ons te helpen zoveel mogelijk handtekeningen op te halen tegen het hervatten van de afvalwaterinjecties van de N.A.M. Stuur ons een e-mail met uw naam en telefoonnummer zodat we contact met u kunnen opnemen. Het e-mail bericht kunt u sturen naar:
aanmelden@stopafvalwatertwente.nl

Meer details kunt u lezen in ons persbericht, die u hier kunt vinden.

Persbericht - 26 januari 2016:

Op maandag 25 januari is de akte van oprichting getekend van de stichting ‘Stop Afvalwater Twente’ bij notariskantoor Kroezen in Oldenzaal. Notariskantoor Kroezen heeft belangenloos meegewerkt aan het opstellen van deze akte. Daarom hebben wij hen een Twentse krentenwegge aangeboden, die weer kostenloos beschikbaar gesteld is door bakkerij Mensink uit Reutum. Echt TOP notariskantoor Kroezen en bakkerij Mensink! Om deze gebeurtenis dan ook weer een persbericht. Deze kunt u hier lezen.

Persbericht - 27 januari 2016:

Carwash Schröder steunt ons burgerinitiatief en trapt daarom aanstaande zaterdag 30 januari om 10:00 uur de actie “Samen voor een schone bodem” af met medewerking van jeugdprins Thomas Tijink en adjudant Wouter Eppink van jeugdcarnavalsvereniging “de Schaop’nköpkes” uit Tubbergen. Meer details over deze schitterende actie leest u in ons persbericht, dat u hier kunt vinden.

Persbericht - 24 juni 2016:

Om aan te geven waar we op dit moment staan en wat er zoal gaande is, hebben we op vrijdag 24 juni een persconferentie gehouden bij Café ‘t Peuleke aan de Tramweg in Rossum. ‘s Avonds vond er een ludieke actie plaats op de hoek van de Tramweg en de Ootmarsumsestraat (zie hier ons nieuws item). Meer details over deze persconferentie leest u in ons persbericht, dat u hier kunt vinden.